tiistai 1. joulukuuta 2015

Neuloosi


Koko marraskuu kului näköjään ilman ainuttakaan bloggausta ja syy selviää jo heti otsikosta: neuloosi. Yhtäkkiä iski kamala tarve ottaa kutimet käteen ja alkaa neuloa. Tässä syksyn mittaan onkin syntynyt kaikenlaista. Neuletakki ja villahaalari Mathildalle, kaksi nukkea joista toinen jäi Isabellalle ja toinen lähti rakkaalle kummitytölle ja nyt viimeisimpänä kohta valmistuu ekat anelmasukat.


Villahaalari kokoa 80. Ohje Novita-lehdestä. Lankana 7 veljestä, Polka.

Neuletakki koko 68. Ohje Novita-lehdestä. Lankana Novitan Nalle.

Nuket, lankana Dale Falk villalanka. Ohje kirjasta "Sticka dockor med Arne och Carlos"

Valmistuva Anelmasukka. Ohje viimeisimmästä Novitan sukkalehdestä. Lankoina 7 veljestä: tummanharmaa vaaleanpunainen ja valkoinen



Liityin useampaan neulontaa koskevaan facebookryhmään katsomaan mitä ihmiset luo ja lopulta päädyin jäämään Neulonta-ryhmään. Siellä julkaistaan kaikenlaisia eri neuleita, ei vain sukkia ja lapasia. Villasukkaryhmässä oli paljon hienoja luomuksia, mutta sinne päivitettiin niin paljon että koko facebook tulvi sukkakuvia. Sukat ei myöskään ehkä ole se minun ykkösjuttu mitä neulon. Kun seuraa facebookryhmän julkaisuja, tulee koko ajan uusia ideoita ja inspiraatiota uusiin töihin. No eihän sitä paljon muuta sitten ehdi tehdä kuin neuloa. Valitettavasti (tai onneksi) on tuo Tokmanni vielä lähellä, josta saa nopeasti haettua ainakin Novitan peruslankoja. Porvoon TeeTee-shop on myös lähellä jos ihan fyysisesti haluaa tutustua lankoihin, huokaus!

Tällä hetkellä neulon ihan vain omaksi iloksi ja omiin tarpeisiin. Vaikka töitä onkin syntynyt aika tiuhaan tahtiin syksyn mittaan, en halua tehdä neulomisesta mitään pakkopullaa, enkä halua asettaa itselleni mitään aikatauluja ja dead line:ja. Neulominen on ja kuuluu jatkossakin olla rentoa ja HAUSKAA :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti